Skisser, akvareller, kull, tusj, malerier, m.m

                                                                      August 2017.

Jeg går for tiden igjennom en del av de siste 2 årene med , ideer,tekster og skisser ,rydder sorterer og katalogiserer arbeidene mine. Samtidig ser jeg at det har blitt en ganske stor produksjon etter som årene har gått.

Så jeg bestemte meg for å legge ut alt jeg har produsert  på denne siden  etterhvert som det plukkes frem . Her følges ingen tidslinje men jeg skal dele det opp I flere kategorier underveis.

 Når jeg ser hvor stort materiale jeg besitter så har jeg antagelig skisser og ideer frem til neste århundre . Samtidig er det viktig å la noe få være I fred for videre utvikling da de alle er BARN AV SIN TID og oppsto fordi det var helt riktig der og da,  og ikke minst for sin spontane sjarm som aldri vil kunne oppstå en gang til.

Her kommer det også tydelig frem at jeg bryr meg overhodet ikke om å holde meg til en stil, palett, materiale, eller tematikk. Det som er viktig for meg er å gjøre akkurat det jeg har lyst til der og da og jeg er ikke så glad i å gjøre flere bilder på rad og rekke med samme teknikk eller holde en rød tråd.

Samtidig slår det meg underveis , at jeg har brukt vanvittig mange timer med å leke, utforske og lære  noe av det jeg trives aller best med. !!!!!!     Jeg innser ydmykt at dette er et stort privilegium.